Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Logitech HD webkamera C525

Logitech HD webkamera C525
12 900 Ft + ÁFA (16 383 Ft)
HD-felbontású videohívások
720p HD-felbontású videohívásokat bonyolíthat a legtöbb ismert csevegőprogrammal.

Kiváló minőségű automatikus fókuszálás
A beépített automatikus fókuszálás következtében felvételei még közelről (a kamera lencséjétől 7 cm-re) is borotvaélesek.
Itt mindent megtudhat a Logitech automatikus fókuszálásáról.

Logitech More HD
A More HD technológiának köszönhetően a webkamera nem tömöríti a videókat a hívások során, így a kép megőrzi HD-tisztaságát, és vele még egy régi számítógép is sokkal hatékonyabban használható.

Feltöltés a Facebook szolgáltatásba egyetlen kattintással
Egyszerűen rögzíthet HD-felbontású videókat (720p), és egyetlen kattintással feltöltheti azokat a Facebook, a Twitter és a YouTube szolgáltatásba.
Próbálja ki, hogy milyen könnyű használni.

Összecsukható és forgatható kialakítás
Egyszerűen becsúsztathatja a táskájába és magával viheti. A 360 fokban forgatható talppal ráadásul egyszerűbbé válik a hívás, illetve a felvétel készítése bármely szögből.

Tartalmazza a Logitech Vid HD programot
Most ingyenes, gyors és könnyű a videotelefonálás Önnek és beszélgetőpartnereinek is. A szoftvert a webkamera telepítőjébe építettük, így azonnal kezdeményezheti az első hívást.
Tudjon meg többet a Vid HD programról.

8 megapixeles pillanatfelvételek
Nagy felbontású, akár 8 megapixeles pillanatfelvételeket is készíthet (szoftveres javítással).

Beépített mikrofon RightSound technológiával
A zavaró háttérzajok kiszűrésével tisztán hallgató beszélgetéseket folytathat.

Bejelentkezés arcfelismeréssel
Jelentkezzen be a számítógépre és kedvenc webhelyeire a csomagban található arcfelismerő szoftverrel. Ezzel időt takaríthat meg és lenyűgözheti barátait.

RightLight 2 technológia
A kamera videohíváskor még gyenge fényhez vagy ellenfényhez is intelligensen alkalmazkodik, és kiváló képminőséget biztosít.

Logitech Video Effects
Videohívásait a Video Effects szoftver segítségével mókás effektusokkal tarkíthatja. A neonszínű mintázatokkal és a halszemeffektussal könnyedén teheti még élvezetesebbé videohívásait, a maszkkészítő szolgáltatással pedig saját maszkját is elkészítheti.

Kompatibilitás a csevegőprogramokkal
Használható a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo! Messenger, az AOL Instant Messenger (AIM) és számos egyéb népszerű csevegőprogrammal.

Ingyenes videoszerkesztő szoftver
A Logitech a MAGIX céggel együttműködve kínálja a MAGIX Photo Manager 9 és a MAGIX Video Easy szolgáltatást az új Logitech webkamerához. Ingyen.

Egyenletesebb. Élesebb. Teltebb. Tisztább.
Logitech Fluid Crystal technológia. Ennek köszönhető a Logitech webkamerák jobb teljesítménye. Egyenletesebb mozdulatok, élesebb képek, teltebb színek és tisztább hangzás valóságos környezetben.

2 év garancia

  • Cikkszám
    unas_584347
    A vásárlás után járó pontok
    113 Ft
Webáruház készítés