Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Interaktív eszköz, EBEAM "Edge Wireless"

 Interaktív eszköz, EBEAM "Edge Wireless"
231 000 Ft + ÁFA (293 370 Ft)
Az eBeam Edge Projection eszközzel hordozható interaktív tábla lehet a hagyományos irodai fehértábla, egy fehér faldarab az irodában, de segítségével bármilyen más, sima felület is percek alatt interaktívvá varázsolható! Izgalmas megoldás lehet az interaktívvá tett tárgyalóasztal lapja, egy elölről/hátulról megvetített üveglap, vagy egy LCD / TV monitor interaktívvá tétele! Az eBeam Edge hordozható interaktív eszköz elfér a zsebben, könnyen kezelhető és több munkatársa is osztozhat rajta... A zsebben elférő, 76 grammos, pehelysúlyú eBeam Edge eszköz nem csak árában, de tudásában is kiváló alternatívája a fix rögzítésű, komplex, nehéz interaktív tábla megoldásoknak. Windows és MAC gépekkel egyaránt kompatibilis eszköz! Digitális tartalmainkba Flash alkalmazások integrálhatók, és anyagainkba beemelhetünk Power Point diákat, Word és Excel fájlokat is... A Workspace-ben elkészült interaktív, digitális anyagunkat többféle módon is exportálhatjuk további használatra (PDF, jpeg, HTML...).

A tárgyalás felvehető és visszajátszható, sőt az interneten "élőben" megosztható! Nincs másra szükség, csak egy internetkapcsolatra, hogy valaki csatlakozzon a tárgyaláshoz vagy workshophoz! A megosztás funkcióban elérhető, hogy közösen együtt dolgozzon egy olyan olyan kollégával, aki akár az ország, vagy a világ másik pontján van, ugyanis szabályozható, hogy a megosztott tartalomhoz a nézők aktívan hozzáférjenek - beleírhatnak stb... - vagy csak passzív nézők legyenek.
Az eBeam Edge Projection segítségével a passzív PPT prezentációból aktív, együttműködő interaktív előadást csinálhat, ahol a hallgatóságot lényegesen hatékonyabban köti le, és így prezentációja is látványosabban éri el célját!

kommunikáció a PC-vel: Bluetooth
maximális aktív terület: 275 x 152 cm
kalibráció: 9 pontos
szoftver: eBeam Workspace (ANGOL), A+ Interaktív Szotver 2 (MAGYAR).
garancia: 3 év

A terméket 1-2 hetes átfutási idővel tudjuk szállítani.
  • Cikkszám
    unas_385574
Webáruház készítés