Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Interaktív eszköz, EBEAM "Edge USB"

Interaktív eszköz, EBEAM "Edge USB"
202 000 Ft + ÁFA (256 540 Ft)
Az eBeam Edge Projection eszközzel hordozható interaktív tábla lehet a jó öreg fehértábla, egy fehér faldarab az irodában, de segítségével bármilyen más, sima felület is percek alatt interaktívvá varázsolható! Izgalmas megoldás lehet az interaktívvá tett tárgyalóasztal lapja, egy elölről/hátulról megvetített üveglap, vagy egy LCD / TV monitor interaktívvá tétele!

Az eBeam Edge hordozható interaktív eszköz elfér a zsebben, könnyen kezelhető és több munkatársa is osztozhat rajta... A zsebben elférő, 76 grammos, pehelysúlyú eBeam Edge eszköz nem csak árában, de tudásában is kiváló alternatívája a fix rögzítésű, komplett, nehéz interaktív tábla megoldásoknak.

A drágán vásárolt és telepített interaktív táblák behatárolják a munkaterületét és gyakran hagyományos fehértollas használatra alkalmatlanok! Az eBeam Edge Projection támogatja a projektoros és projektor nélküli módot egyaránt.

Az eBeam Edge Projection modell egy hordozható interaktív eszközből (vevőegység), egy interaktív tollból és a táblaszoftverből áll. Szükségünk van még egy számítógépre és egy projektorra is.

A vevőegységet a felületen stabil mágnesekkel rögzítjük. Ha nem fémes a felület, akkor sincs baj, mert a szett tartalmaz 4 db öntapadós-mágneses tartólapot, amit falra, vászonra, egyéb nem mágneses felületre is elhelyezhetünk, és onnan bármikor le is vehetjük! A négy öntapadós tappanccsal akár 4 tárgyalót is előkészíthetünk, így valóban kihasználható az eszköz mobilitása.

Az Edge vevőegységét nem kell a tábla sarkába tennünk, az bárhol elhelyezhető a táblán. A kis egységgel óriási méretű interaktív felülethez jutunk: a maximális interaktív munkafelület mérete 275x152cm lehet!

Az egyperces installálást, a vevőegység és a projektor PC-hez csatlakoztatása (USB vagy Bluetooth opció modelltől függően), majd egy gombnyomásra előhívható 9 pontos kalibráció követ... és már használatra kész az interaktív táblánk.

Windows és MAC gépekkel egyaránt kompatibilis eszköz! Digitális tartalmainkba Flash alkalmazások integrálhatók, és anyagainkba beemelhetünk Power Point diákat, Word és Excel fájlokat is... A Scrapbookban elkészült interaktív, digitális anyagunkat többféle módon is exportálhatjuk további használatra (PDF, jpeg, HTML...).

A tárgyalás felvehető és visszajátszható, sőt az interneten "élőben" megosztható! Nincs másra szükség, csak egy internetkapcsolatra, hogy valaki csatlakozzon a tárgyaláshoz vagy workshophoz!

kommunikáció a PC-vel: USB
maximális aktív terület: 275 x 152 cm
kalibráció: 9 pontos
szoftver: eBeam Workspace (ANGOL), A+ Interaktív Szotver 2 (MAGYAR).
garancia: 3 év

Az eszközt rendelésre rövidebb (1-2 hetes) átfutási idővel tudjuk szállítani.
  • Cikkszám
    unas_506977
Webáruház készítés