Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Interaktív eszköz, EBEAM "Edge Complete USB"

 Interaktív eszköz, EBEAM "Edge Complete USB"
344 000 Ft + ÁFA (436 880 Ft)
Az eBeam Edge Complete egyaránt használható projektorral interaktív tábla módban, és projektor nélkül nyomtatótábla módban. A Complete csomag egyesíti a Projection és a Whiteboard eszközöket, azaz tartalmazza a digitális tollat és a hagyományos fehértábla filctoll tokokat és törlőpadot egyaránt.

Az eBeam Edge Projection eszközzel hordozható interaktív tábla lehet a hagyományos irodai fehértábla, egy fehér faldarab az irodában, de segítségével bármilyen más, sima felület is percek alatt interaktívvá varázsolható! Izgalmas megoldás lehet az interaktívvá tett tárgyalóasztal lapja, egy elölről/hátulról megvetített üveglap, vagy egy LCD / TV monitor interaktívvá tétele!

Az eBeam Edge hordozható interaktív eszköz elfér a zsebben, könnyen kezelhető és több munkatársa is osztozhat rajta... A zsebben elférő, 76 grammos, pehelysúlyú eBeam Edge eszköz nem csak árában, de tudásában is kiváló alternatívája a fix rögzítésű, komplex, nehéz interaktív tábla megoldásoknak. Windows és MAC gépekkel egyaránt kompatibilis eszköz! Digitális tartalmainkba Flash alkalmazások integrálhatók, és anyagainkba beemelhetünk Power Point diákat, Word és Excel fájlokat is... A Workspace-ben elkészült interaktív, digitális anyagunkat többféle módon is exportálhatjuk további használatra (PDF, jpeg, HTML...).

A tárgyalás felvehető és visszajátszható, sőt az interneten "élőben" megosztható! Nincs másra szükség, csak egy internetkapcsolatra, hogy valaki csatlakozzon a tárgyaláshoz vagy workshophoz! A megosztás funkcióban elérhető, hogy közösen együtt dolgozzon egy olyan olyan kollégával, aki akár az ország, vagy a világ másik pontján van, ugyanis szabályozható, hogy a megosztott tartalomhoz a nézők aktívan hozzáférjenek - beleírhatnak stb... - vagy csak passzív nézők legyenek.

Az eBeam Edge Projection segítségével a passzív PPT prezentációból aktív, együttműködő interaktív előadást csinálhat, ahol a hallgatóságot lényegesen hatékonyabban köti le, és így prezentációja is látványosabban éri el célját! Felejtse el a flipchart papírt és a digitalizálás nyűgét, mert az eBeam Edge Whiteboard eszközzel minden amit a flipchartra ír, az elmentődik, és akár már a megbeszélés végén a jelenlevők címlistájára továbbítható emlékeztetőként, vagy élőben megosztható az interneten. A csomag 4 db speciális tokozású filctollat tartalmaz, amelyek - amellett, hogy valóban írnak a felületre - aktív tollak is, azaz kommunikálnak a vevőegységgel, amely minden tollal írt mozdulatot hűen feljegyez, rögzít, ami a számítógépen megjeleníthető és elmenthető.

Az eBeam Edge Whiteboard használatához nincs szükség projektorra. Kompatibilis Windows ill. MAC számítógéppekkel egyaránt!

kommunikáció a PC-vel: USB
maximális aktív terület: 275 x 152 cm
kalibráció: 9 pontos
szoftver: eBeam Workspace (ANGOL), A+ Interaktív Szotver 2 (MAGYAR). eBeam Capture (ANGOL)
garancia: 3 év

A termék szállítását 1-2 hetes átfutási idővel tudjuk vállalni.
  • Cikkszám
    unas_586580
Webáruház készítés